Onze Buitendienst

Bij veel evenementen is het verplicht Ehbo’ers in te zetten (vergunning) en in andere gevallen gewoon verstandig.
Onze buitendienst kunt u tegen een redelijk tarief inhuren ter EHBO ondersteuning bij lokale evenementen. Waarschijnlijk heeft u ons al wel eens gezien. Wij zijn o.a. aanwezig bij de vestingdagen, kickbox gala, avondvierdaagse, sportwedstrijden (voetbal, basketbal, handbal, korfbal, turnen e.d.) maar ook tijdens de kunstmarkt aan de ring of in de natuurspeeltuin.

Deze diensten worden opgevuld door leden van onze vereniging die dit geheel op vrijwillige basis doen. Al deze vrijwilligers zijn in het bezit van een geldig EHBO diploma, zijn uitgerust met een goed gevulde EHBO tas en lopen in duidelijk herkenbare kleding. Indien nodig kunnen zij ook een AED en portofoons bij zich hebben.
Vraag hiervoor naar de voorwaarden via buitendienstehbohellevoetsluis -at- gmail -dot- com.

Als u meer informatie wilt over onze buitendienst of als u een aanvraag in wil dienen, mail dan ook naar buitendienstehbohellevoetsluis -at- gmail -dot- com.

Ben jij zelf in bezit van een geldig EHBO diploma en lijkt het je leuk om met onze buitendienst mee te draaien, dan horen wij dat graag. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden om ons buitendienst team te versterken. Wat is er nu leuker dan altijd eerste rang staan, backstage mogen komen en alle leuke evenementen gratis van dichtbij mee te maken.

Nieuwe leden worden altijd de eerste tijd vergezeld door onze ervaren buitendienst medewerkers. Zodra de coördinatoren en het desbetreffende lid overtuigd zijn van de zelfstandigheid worden de leden zelfstandig ingezet, maar ook dan lopen onze EHBO-ers altijd minimaal in tweetallen.
Al onze vrijwilligers zijn tijdens de buitendiensten verzekerd via de vereniging.

De buitendienst brengt theorie en praktijk samen!