De EHBO vereniging Hellevoetsluis staat graag voor u klaar!

EHBO vereniging Hellevoetsluis wil graag de kennis omtrent het voorkomen van ongelukken en het op verantwoorde manier verlenen van eerste hulp aan zoveel mogelijk mensen overbrengen. Ook aan de jeugd. Verder proberen wij op een leuke manier voor de (vrijwillige) EHBO’ers de lessen dichter bij de praktijk te brengen, ervaring op te doen en een bijdrage te leveren aan de samenleving door te posten op diverse evenementen in regio Hellevoetsluis. Wij proberen hiermee bij te dragen aan de leefbaarheid van regio Hellevoetsluis.

Om onze dienstverlening optimaal en verantwoord uit te kunnen oefenen moeten wij onze kennis constant vernieuwen. Wij verzorgen gratis herhalingslessen voor de leden van onze vereniging. De opleiders, de oefenruimte en het materiaal waarmee wij oefenen moeten wij zelf betalen. Denk hierbij aan verbandmaterialen, maar ook aan de AED’s en de reanimatiepoppen. Wist u dat wij verschillende type AED’s in bezit hebben? Het éne type is bedoeld voor trainingsdoeleinden, het andere type gebruiken wij in de praktijk. Deze AED’s moeten regelmatig gekeurd en goed onderhouden worden. Een goed onderhouden AED vergroot de kans op succesvolle reanimatie aanzienlijk als deze ingezet moet worden. Een reanimatieoefenpop kost al snel 1000 euro tot 1500 euro per stuk.

Wij doen zoveel mogelijk ons best om in de nodige financiële middelen te voorzien, maar kunnen dit niet helemaal alleen. Gezien de kosten en de regelmatige vernieuwingen in zowel theorie als materiaal en het belang om up to date te blijven zijn wij voor een groot deel afhankelijk van donaties en giften.

De KNV EHBO Hellevoetsluis is een ANBI (algemeen nut beogende instelling).
Dat houdt in dat donaties en schenkingen aan de Stichting bij de donateur/schenker aftrekbaar zijn voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). Ons RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) is 816554493.

Verenigingsgegevens:

KNV EHBO afdeling Hellevoetsluis
Adres: Martin Luther Kinglaan 20
Postcode + plaats: 3223 GH Hellevoetsluis
Telefoon: 06 – 16 72 37 38
Internet: www.ehbohellevoetsluis.nl
Email: info@ehbohellevoetsluis.nl
IBAN: NL67 INGB 0002 4659 12 t.n.v. EHBO Hellevoetsluis
Kvk: 40385742

Enkele zaken die wij goed zouden kunnen gebruiken:

  • Beamer + projectiescherm
  • Geldbedrag vrij te besteden daar waar nodig (denk aan zaalhuur/ verbandmaterialen)
  • Mobiele EHBO post
  • Steunzender/signaalbooster voor portofoons (voor als het evenementen terrein groot is)
  • Buitendienstuniformen (broeken, polo’s, fleecevesten, jassen)
  • Beachvlaggen (herkenbaarheid en vindbaar is van belang op de evenementen)
  • Verrijdbare brancard
  • Schep brancard
  • Marketingbudget
Als u ons wil helpen door een bedrag beschikbaar te stellen of door materiaal te doneren. Kunt u direct ons IBAN nummer gebruiken of door contact met ons op te nemen. U kunt ons mailen op secretaris@ehbohellevoetsluis.nl